Aanbouw plaatsen

Een te kleine ruimte maar geen zin in een verhuizing? Een aanbouw kan hierin de oplossing zijn door permanent bepaalde ruimtes bij te bouwen of juist uit te bouwen.

De manier van werken

Elke aanbouw en dus project zijn op maat gemaakt, ontworpen en gebouwd. Dit betekend dat wij geen gestandaardiseerde tarieven of trajecten hebben. Gemiddeld kan een uitbouw 3 tot 4 weken in beslag nemen. De huidige stijl van uw woning bouwen we door in de aanbouw zodat het allemaal 1 geheel blijft.

Isolatie

De door ons geplaatste aanbouwen worden vakkundig afgewerkt en voorzien van het nodige elektra-, gas en/of watervoorzieningen. We adviseren vaak ook dubbelglas om op de langere termijn te kunnen besparen op energie kosten, hiermee worden de kosten van de aanbouw snel terugverdiend. Daarbij zijn de nodige wanden voorzien van hoogwaardig isolatie materiaal.

Vergunning

De begrippen aanbouw en uitbouw worden veel met elkaar vergeleken. Voor de gemeente en de wet met betrekking tot vergunningen zijn deze twee het zelfde. Een aanbouw met een diepte tot MAX. 2.50m diep is vrijgesteld van vergunningen. Vanaf 2,50m diepte heeft u een (lichte) vergunning nodig welke wij voor u kunnen aanvragen.

Gaan wij uw volgende aanbouw verzorgen?

Wanneer uw keuze is gevallen op een aanbouw plaatsen kunnen wij hier natuurlijk in voorzien. U kunt gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Ook komen we graag langs bij u om te polsen wat uw eisen en wensen zijn zodat we een specifieke offerte op maat kunnen overleggen. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Uitbouw

Je wilt graag wat meer woonruimte, maar eigenlijk sta je er niet op te kijken om weer te gaan verhuizen. De huizenprijzen zijn historisch hoog en daardoor is het totaal niet aantrekkelijk om weer te verkassen. Het huis waarin je nu woont voldoet verder aan alle eisen, het is alleen net iets te klein. Voor dit probleem is het uitbouwen van uw woning een oplossing. Door je woning uit te bouwen creëer je meer ‘goedkope’ woonruimte.

Uitbouwen betekent simpel gezegd extra leefruimte creëren. Of het nu gaat om het uitbouwen van een huis of een schuur, de extra ruimte geeft jou meer mogelijkheden. Uitbouwen is mogelijk bij elke soort woning. Je kunt je woning op verschillende manieren uitbouwen, zo kun je uitbouwen aan de voorkant van de woning, maar ook aan de achterkant of juist aan de zijkant van de woning kan worden uitgebouwd.

Wat is het doel van de uitbouw
Wil je simpelweg meer leefruimte creëren? Of wil je je bovenverdieping uitbreiden voor de kleine die op komst is? Daarnaast is er nog het dilemma: Bouw ik in dezelfde stijl uit, of kies ik juist voor een compleet andere stijl?

Om een zo mooi en goed mogelijke uitbouw te realiseren is het belangrijk om samen het doel van de uitbouw vast te stellen en een plan te maken voor de uitbouw. Samen bouwen wij uw huis uit tot iets moois!

Gerelateerde projecten

ALLE PROJECTEN >

×

WhatsApp ons!

Wij zitten klaar voor al je vragen.

×